Hakkari Özel Eğitim Anaokulu
SÜMBÜL MAH. 105 SK. NO 4 MERKEZ / HAKKARİ

VİZYON

Özel eğitimde hedeflerini belirlemiş, çağın gerektirdiği donanımlara sahip ve kullanabilen, öğrencilerine önce güven vermeyi amaçlayan, özel bir yetenek gerektirdiği anlayışına sahip uygun eğitim yapmaktır. Öğrenmenin her gün yeniden keşfedilen, yeni bilgilerin hayata uygulanabilmesine olanak veren, öğrencilerine ve ailelere doğru yerde olduklarının farkındalığını yansıtan ve motivasyonu sağlayan özel eğitimde ilk ve özel adımlara sahip kocaman bir aileyiz.

MİSYON

"Sevgi fethedecek bizleri" ilkesi ile kurumumuzun kendini sorgulayıp geliştiren, güvenilir uzman eğitimci kadrosu, ihtiyaçlara göre düzenlenmiş bireysel ve grup eğitim sınıflarıyla özel eğitime kaliteli bir anlayış getirmek gayesinde hizmet vermektedir.

Normal Öğretim

Şehir merkezinden 2,5 km uzaklıktadır